O naší rodinné stěhovací firmě

2002

Naše firma v oboru stěhování, v logistice přepravy materiálu, mezinárodní dopravě a podobně čerpá zkušenosti od roku 2002. Za tu dobu jsme přestěhovali více než 10 000 zákazníků, ať už v Praze, Ve Středočeském kraji,  po celé České republice, ale také v zemích Evropské unie, jako je Slovensko, Itálie, Lucembursko, Velká Británie, Německo, Francie, Švédsko i Dánsko, Španělsko, Kosovo, Litva, a do zemí se zvláštním Statusem, jako jsou např. Kanárské ostrovy.

5 důvodů, proč si pro stěhování vybrat nás

  1. Máme letité zkušenosti se stěhováním – od roku 2002
  2. Máme pojištění do výše 3. 000. 000 Kč v ceně stěhování
  3. Nemusíte platit najeté kilometry v Praze
  4. Kusové stěhování v Praze nabízíme od 2. 500 Kč
  5. Naše práce nás baví a děláme ji tak, jak nejlépe umíme
0+

Let důvěry

Vozy a pomůcky na stěhování

Stěhování provádíme speciálně upravenými vozidly, jejichž skříňová nástavba je vybavena polstrováním, upevňovacími stěhovacími popruhy, vysunovací plošinou a dalším základním vybavením přepravovacího vozu, jako jsou deky na stěhování, podložky a ostatní pomůcky pro bezpečné a kvalitní stěhování. Při práci používáme deky a elastické popruhy k fixaci přepravovaného nábytku a předmětů. Při stěhování je zapotřebí používat molitany, matrace a polystyreny, které slouží k zabezpečení proti posunu při náročnější přepravě v terénu, při transportu do zahraničí, například do Anglie, Švédska, Dánska, a vždy při použití trajektu.
baleni pri stehovani<br />

Pro bezpečí vašich věcí uděláme maximum!

Na samotné balení při stěhování používáme bublinkové a strečové folie, vlnitý papír k zabalení nejen výpočetní techniky, ale i starožitností, pěkného nábytku, cenných věcí a všech ostatních předmětů, které to vyžadují. Používá se také při manipulaci s těžkými předměty. Při stěhování zabezpečujeme i výtahy a rohy společných prostor domů všude tam, kde je to zapotřebí. Stěhovací techniku, jako jsou rudly, vozíky a podvozky k manipulaci, máme na každém voze jako profesionální nářadí. Vždy používáme stahovací popruhy a elastické pavouky pro fixaci stěhovaného nábytku ke stěně, stejně jako měkké textilní kšandy – používáme je vždy při stěhování po Praze a České republice a také při mezinárodní přepravě. Při přemisťování těžkých a rozměrných břemen, strojního zařízení, kancelářské techniky, počítačů, kopírek a tiskáren, uměleckých předmětů a starožitností používáme těch nejzkušenějších pracovníků. Velikost použitého vozidla a počet pracovníků využitých při zakázce závisí na objemu zakázky a přání zákazníka. Rozčlenění vozidel naleznete na stránce Vozový park.